Teamwear

Op zoek naar kleding voor jouw club, team, bedrijf, school of organisatie? Bij Klaver Sport hebben we precies wat je nodig hebt! Wij zijn er trots op het bekende merk Macron aan te bieden, met een uitgebreid assortiment van teamwear, variërend van custom made tenues tot trainingspakken, shirts, shorts en nog veel meer.

Bij Klaver Sport kun je jouw teamoutfit volledig naar wens ontwerpen en personaliseren met onze custom made tenues. Wij begeleiden je professioneel bij het ontwerpproces, zodat het gemakkelijk en stressvrij verloopt. Daarnaast kun je vertrouwen op de hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap van onze custom made tenues bij elke bestelling. Zo zorg je ervoor dat jouw team er op en top uitziet, helemaal in stijl met de identiteit van jouw club, team, bedrijf, school of organisatie!

Bovendien biedt Klaver Sport ook een breed scala aan materialen zoals ballen en trainingsmaterialen om ervoor te zorgen dat jouw team optimaal kan presteren. Van voetballen tot basketballen, van loopladders tot pionnen, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw trainingen en wedstrijden tot een succes te maken. Met onze hoogwaardige materialen ben je verzekerd van duurzaamheid en kwaliteit, zodat je kunt vertrouwen op de beste uitrusting voor jouw team.

Klaver Sport gaat verder dan alleen het aanbieden van hoogwaardige kleding, accessoires en materialen. Met onze clubshop service bieden we jouw club het gemak van een eigen online winkel. Je kunt nu al jouw officiële kleding op één plek aanbieden en op een eenvoudige en efficiënte manier bestellen. Het beste van alles is dat elke aankoop ook jouw club financieel ondersteunt!

Klaver Sport gelooft in de kracht van een totaalconcept op maat gemaakt voor jou, wat kan verschillen tussen custom made kleding en trainingspakken. Tot een clubshop en het leveren van promotiematerialen als pennen en vaantjes. Klaver Sport is een partner die werk van de club uit handen kan nemen. Met onze uitgebreide collectie van kleding en aanvullende producten, heb je alles wat je nodig hebt om jouw club te laten stralen, met de betrouwbare ondersteuning van Klaver Sport.

Klaver Sport staat voor kwaliteit, gemak en professionele ondersteuning. Wij zijn gepassioneerd over sport en streven ernaar om jouw club, team, bedrijf, school of organisatie te voorzien van de beste kleding, accessoires en materialen. Met ons totaalconcept heb je alles wat je nodig hebt onder één dak, inclusief de mogelijkheid om jouw eigen custom made kleding te ontwerpen en te personaliseren. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden en neem contact met ons op!

Klaver Sport staat voor

professionaliteit

Betrouwbaarheid

klantgerichtheid

Kwaliteit

Een op maat gemaakt plan voor jouw club

Bij Klaver Sport geloven we in één grote service voor verenigingen, teams, bedrijven, scholen en andere organisaties. Ons totaal concept omvat vier subservices die jouw vereniging van top tot teen voorzien van hoogwaardige sportkleding en -materiaal, inclusief het ontwerpen van een kledinglijn met logo’s en meer. Of je nu op zoek bent naar custom made wedstrijdkleding, professioneel ontwerpwerk, een eigen clubshop of materialen zoals ballen en trainingsmaterialen, bij Klaver Sport ben je aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat sportkleding en -materiaal een belangrijk onderdeel zijn van het succes en de uitstraling van jouw vereniging. Daarom bieden we niet alleen producten van hoge kwaliteit, maar ook een uitgebreide service die verder gaat dan alleen het leveren van producten. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we met je meedenken en advies op maat bieden om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt voor jouw vereniging.

Met onze expertise in het ontwerpen van kledinglijnen voor verenigingen, inclusief het toevoegen van logo’s, kleuren en andere gewenste details, kunnen we jouw vereniging een unieke en herkenbare uitstraling geven. We zorgen ervoor dat de kledinglijn perfect aansluit bij de identiteit en waarden van jouw vereniging, en dat elk detail tot in de puntjes wordt verzorgd.

Of je nu een kleine lokale club bent of een grote sportorganisatie, bij Klaver Sport staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap van het proces. We luisteren naar jouw wensen en behoeften en werken samen met jou om een oplossing op maat te bieden. Met onze uitgebreide expertise en jarenlange ervaring in de sportindustrie, kun je vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze service.

Kortom, bij Klaver Sport streven we ernaar om een complete en professionele service te bieden voor alle sportkleding en -materiaal behoeften van jouw vereniging. Van custom made wedstrijdkleding en professioneel ontwerpwerk tot clubshops en materialen, wij zorgen ervoor dat jouw vereniging er op en naast het veld altijd op zijn best uitziet en optimaal kan presteren.

Custom made wedstrijdkleding

Met onze custom made wedstrijdkleding kun je jouw teamoutfit volledig naar wens ontwerpen en personaliseren. Van de kleuren en logo's tot de pasvorm en details, wij zorgen ervoor dat jouw team er uniek en representatief uitziet op het veld. Onze professionele begeleiding bij het ontwerpproces zorgt voor een eenvoudige en stressvrije ervaring, en met onze hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap ben je verzekerd van duurzame en comfortabele kleding voor jouw team.

Ontwerpen

Het ontwerpen van een gepersonaliseerde kledinglijn is een van onze specialiteiten bij Klaver Sport. Onze ervaren ontwerpers helpen jouw vereniging om een unieke en professionele uitstraling te creëren, compleet met logo's, teamnamen, sponsors en andere gewenste elementen. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar een kledinglijn die perfect past bij de identiteit van jouw vereniging. Met oog voor detail en kwaliteit zorgen we ervoor dat jouw vereniging in stijl kan schitteren op en naast het sportveld. Samen maken we van jouw kledinglijn een waar visitekaartje voor jouw vereniging!

Clubshops

Met onze clubshop service maken we het gemakkelijk voor jouw vereniging om een eigen online winkel te hebben. Hier kunnen leden en fans officiële teamwear en andere clubgerelateerde producten bestellen. Dit bespaart tijd en moeite voor de club, terwijl het ook een financiële bijdrage kan leveren aan de vereniging. Met onze gebruiksvriendelijke clubshop oplossing zorgen we voor een naadloze en efficiënte winkelervaring voor jouw leden.

Materialen

Ten slotte bieden we ook een breed scala aan materialen voor verenigingen, zoals ballen, trainingsmaterialen en andere accessoires. Van voetballen tot basketballen, van trainingshorden tot pionnen, wij hebben alles wat jouw team nodig heeft om optimaal te trainen en te spelen. Onze materialen zijn van hoge kwaliteit en duurzaamheid, zodat je kunt vertrouwen op de beste uitrusting voor jouw vereniging.

Merken