Waarom Macron?

Service op maat en producten van hoge kwaliteit

Macron biedt een service op maat: het ontwerpteam produceert originele en unieke items om iets speciaals te creëren voor al zijn belanghebbenden: supporters, professionele clubs, amateurclubs, individuele sporters.

Italiaanse stijl en aandacht voor detail

Geboren en gevestigd in Italië, zijn mode en stijl intrinsieke kenmerken van het merk Macron. Shirtontwerpen worden beïnvloed door stijl en modeverwachtingen van fans en spelers. Geen detail wordt over het hoofd gezien. Of het nu gaat om ontwerp, fabricage of levering, Macron zorgt ervoor dat elk detail perfect is.

Een groene houding 

Macron voert een reeks innovatieve initiatieven en best practices uit die gericht zijn op het ondersteunen van ecologische duurzaamheid: duurzame kleding, eco-stoffen, eco-verpakkingen, een nieuw huis met een lage milieu-impact weerspiegelen de toewijding van het bedrijf om zijn ecologische voetafdruk te vergroten.

Werk Hard

Macron gelooft sterk in de waarden van hard werken en constante verbetering. Macron betrad de sportwereld als een kleine, maar sterke speler. Onze wilskracht is onze kracht. Werk hard. Speel harder.

Een ethisch productief proces

Macron zet zich in om zaken te doen in overeenstemming met de internationaal erkende fundamentele rechten van werknemers en zorgt ervoor dat de "Code of Ethics" gedurende het hele productieproces wordt gerespecteerd.

Leveringsketen

Macron is volledig verantwoordelijk voor alle activiteiten die verband houden met zijn merk: van de productie van stoffen tot de uiteindelijke verkoop. Om deze reden wordt de hele Macron-keten voortdurend onderworpen aan talrijke controles om volledige naleving te garanderen van de strikte kwaliteitsnormen, sociale en milieufactoren die deel uitmaken van het DNA van het bedrijf.

Contactformulier