Klaver Sport en scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken gaan een samenwerking aan!

Klaver Sport en scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken gaan een samenwerking aan!

Een tijdje geleden zijn scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken en Klaver Sport begonnen met de realisatie van een kledinglijn voor de scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken. Binnen deze vereniging gonsde het al een tijdje rond om in het kader van de professionalisering van de vereniging een kledinglijn te realiseren. 

Samen is lijn opgezet met als kledingmerk Macron, die naast deze nog vele andere strakke lijnen heeft. De logo’s en naam van de vereniging komt terug in de kleding en sporttas waardoor er een unieke kledinglijn speciaal voor de scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken is ontstaan. De bedrukking wordt ook gedaan door Klaver Sport. Hierdoor blijven de lijntjes kort en kunnen we snel leveren! 

Tijdens de algemene ledenvergadering is de kledinglijn aan de leden gepresenteerd, wat met veel enthousiasme werd ontvangen. de scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken heeft hier vervolgens ook een mooi stukje over geschreven (https://www.sdodoetinchem.nl/algemeen/lancering-sdo-kledinglijn/).

We zijn enorm trots op het eindresultaat en dat we deze opdracht mogen uitvoeren. Gelukkig blijft het hier niet bij en gaan we op weg naar een jarenlange samenwerking. 

Ben u nou ook opzoek naar een professionele kledinglijn voor uw verenging, school of organisatie? Neem dan gerust eens contact op via +31 6 24 77 58 97 of info@klaversport.nl 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.